Επιδόρπιο ιδανικό για κάθε περίσταση
Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. γλυκού αλάτι
- 3 μεγάλα αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκες φράουλες, κομμένες σε κύβους
- Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε μια φόρμα για κέικ.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
- Προσθέστε τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα και τη βανίλια. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέστε μέσα τις φράουλες.
- Αδειάστε το μείγμα στο ταψί και ψήστε για 25- 30 λεπτά, ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή.
- Αφήστε να κρυώσει στο ταψί για 10 λεπτά και στη συνέχεια, σε μια σχάρα. Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη αν επιθυμείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News