Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τα δύο απλά υλικά που απογειώνουν τη γεύση στα μακαρόνια με κιμά


Τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα από τα πλέον κλασικά και αγαπημένα σπιτικά φαγητά.

Η συνταγή δεν είναι δύσκολη ενώ πρόκειται για ένα φαγητό που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, με δύο πολύ απλά υλικά στον κιμά μπορείς να απογειώσεις τη γεύση σε αυτό το κλασικό φαγητό. Τα δύο αυτά υλικά είναι το καρότο και το σέλερι. Το βασικό είναι να τα περάσεις από το μούλτι για να τριφτούν καλά και να τα βάλεις μαζί με το κρεμμύδι στην αρχή της συνταγής. Υπολόγισε ότι για ένα κιλό κιμά θα χρειαστείς δύο μεσαία καρότα και δυο στικς σέλερι.

Και ενώ οπτικά πιθανόν ακόμη και να μην τα διακρίνεις, τα δύο αυτά υλικά θα αλλάξουν τελείως τη γεύση όπως την ήξερες στα μακαρόνια με κιμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News