Η τυροσαλάτα αποτελεί ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα συνοδευτικά. Η παρασκευή της είναι πολύ εύκολη, γι’ αυτό και δεν χάνουμε την ευκαιρία να την ετοιμάσουμε.
Υλικά
Για 4 άτομα
- 300 γρ. φέτα ή κατσικίσιο άλμης
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 3 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- 1 πρέζα κύμινο
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη το τυρί. Κατόπιν τρίβουμε το σκόρδο στη λεπτή πλευρά.
Βήμα 2
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε την τυροσαλάτα καλυμμένη με μεμβράνη στο ψυγείο για 3-4 ώρες να δέσουν τα αρώματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News