Υλικά
- 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
- 1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση και σε φέτες
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 5 γαρύφαλλα
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 2 αστεροειδείς γλυκάνισους
- 3 φέτες φρέσκο τζίντζερ (αποφλοιωμένο)
- 150 ml κονιάκ, ρούμι ή αμαρέτο
Εκτέλεση
- Βάλτε τις φέτες πορτοκαλιού, το κρασί, τη ζάχαρη, το γαρύφαλλο, την κανέλα, τον γλυκάνισο και το τζίντζερ σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Ζεστάνετε σε σιγανή φωτιά για 10- 15 λεπτά, προσέχοντας να μην αφήσετε το μείγμα να βράσει.
- Προσθέστε το αλκοόλ και ανακατέψτε.
- Αδειάστε το ζεστό κρασί σε ποτήρια και σερβίρετε ζεστό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News