Αν σκέφτεστε σαν και μένα, τότε βλέποντας ή τρώγοντας ένα πιάτο, ή ένα χιλιομαγειρεμένο υλικό, αυτόματα επεξεργάζεστε τρόπους για τo βελτιώσετε σε γεύση. Γι’ αυτό το λόγο διαβάζουμε για φαγητό, συζητάμε για συνταγές και τρώμε τοπικές κουζίνες στα ταξίδια μας. Για να έχουμε περισσότερες ιδέες και να βελτιώνουμε συνεχώς, τη μαγειρική μας δεξιότητα.
Το κοτόπουλο ας πούμε, μπορεί να σε οδηγήσει στον παράδεισο, όταν είναι όμορφα και ζουμερά μαγειρεμένο, αλλά και στην απόλυτη βαρεμάρα, όταν το βλέπεις, μονίμως αφυδατωμένο, δίπλα σε πατάτες φούρνου.
Το φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, αποτελεί σίγουρα πρόκληση στην κουζίνα. Έτσι όταν σκέφτεσαι να προσθέσεις γεύση, το μπέικον μπαίνει στη σκηνή.