Μας αρέσει να ψήνουμε καρότα στον φούρνο, αφού μπορεί να γίνουν ένα από τα πιο νόστιμα συνοδευτικά κρέατος, πουλερικού, αλλά και ψαριού. Μπορεί να ακούγονται σαν κάτι απλό και ουδέτερο σε γεύση, αλλά πιστέψτε μας, υπάρχει τρόπος να τα καραμελώσετε με μέλι και σκόρδο και να τους δώσετε άλλη γευστική διάσταση. Κι αυτή τη συνταγή για τέλεια γλασαρισμένα καρότα θα σας δώσουμε σε αυτό το άρθρο.
Ο καλύτερος τρόπος να γλασάρουμε τα καρότα
Παρόλο που υπάρχουν αρκετοί τρόποι να γλασάρουμε τα καρότα μας και κάποιοι από αυτούς απαιτούν κατσαρόλα, εμείς προτιμούμε να τα ψήνουμε στον φούρνο, αφού όση ώρα ψήνονται εμείς μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο και όχι με την ετοιμασία τους. Ένας ακόμη λόγος για να προτιμήσουμε τον φούρνο είναι ότι όταν είναι δυνατός σε θερμοκρασία, τα καρότα μας σκουραίνουν και καραμελώνουν όμορφα και επομένως γίνονται ακόμη πιο γλυκά.









.jpg)



.jpg)




























